02 - Portofoliu DESIGN

Creare brand și dezvoltare pachet complet de identitate vizuală pentru localul „Pizza Mamma Mia” din Brașov.

 • Identitate Vizuală Pizza Mamma Mia

  Creare brand și dezvoltare pachet complet de identitate vizuală pentru localul „Pizza Mamma Mia” din Brașov.
 • Identitate vizuală Real Gold Company

  Creare brand și dezvoltare pachet complet de identitate vizuală pentru firma Real Gold Company din Arad. Pachetul include: creare logo, design cărți de vizită, coli cu antet, template oferte, mapă de prezentare, diverse modele de flyere și pliante, afișe pentru reclame indoor, bannere de tip […]
 • Identitate vizuală Lindec Romania

  Creare brand și dezvoltare pachet complet de identitate vizuală pentru firma Lindec Romania. Pachetul include: creare logo, design cărți de vizită, coli cu antet, template fax, template bloc-notes, model ecuson, model plic, mapă de prezentare, pungi, website, șepci și tricouri.
 • Grafică Bannere Publicitare

  Bannerele și mesh-urile sunt instrumente eficiente de publicitate, care oferă un impact vizual deosebit și un contact permanent cu potențialii clienți. Creatikon Studio stă la dispoziția clienților săi cu o experiență impresionantă în design publicitar.
  Creatikon Studio este o firmă de grafică publicitară din Brașov, specializată în realizare grafică bannere publicitare de orice forme si dimensiuni.
 • Grafică Panouri Publicitare

  Expune-ți business-ul pe panouri publicitare! Oferă-i vizibilitatea pe care o merită! Pentru cine se gândește să investească într-un astfel de segment al publicității, Creatikon Studio vă stă la dispoziție cu o gamă largă de servicii de grafică panouri publicitare.
  Creatikon Studio este o firmă de grafică publicitară din Brașov, specializată în realizare grafică panouri publicitare de orice forme si dimensiuni.
 • Design Grafic Ambalaj

  Un design de ambalaj care va vinde este unul care va performa din perspectiva a trei dimensiuni: impact vizual, impact rațional și impact emoțional. Lasă-ne să te inspirăm și să-ți creăm ambalajul optim pentru produsele tale!
  Lasă-ne să te inspirăm și să-ți creăm ambalajul optim pentru produsele tale! Realizăm design grafic ambalaj și DTP pentru orice tip de ambalaj
 • Grafică Pungi Personalizate

  Venim în sprijinul tău cu propuneri de grafică pungi hârtie și plastic realizat de către specialiști cu experiență. Fiind expuse în raza vizuală a tuturor categoriilor de persoane, prin design pungi se poate face publicitate pentru orice brand, produs sau serviciu.
  Venim în sprijinul tău cu propuneri de grafică pungi personalizate realizat de către specialiști cu experiență. Design și DTP pentru orice tip de pungi.
 • Design Meniuri HoReCa

  Oferim printre cele mai bune servicii de design și de grafică pentru meniuri restaurante, baruri, cafenele, hoteluri etc. Avem experiență foarte mare în prelucrarea imaginilor, în special pentru ceea ce se cere de la un meniu de restaurant.
  De 15 ani oferim servicii de design și machetare pentru meniuri restaurante, baruri, cafenele, hoteluri etc. Designul meniului este o reflecție a brandului.
 • Design Pliante de promovare

  Pliantele sunt un element esențial în marketingul direct. Spre deosebire de flyere, un pliant publicitar promovează informația durabilă și detaliată. Noi avem experința necesară si putem realiza pliante profesioniste în orice format dorit și după orice concept.
  Creatikon Studio este o firmă de grafică publicitară din Brașov, specializată în design pliante de promovare de toate formele și mărimile.
error: Content is protected !!