07 - Portfoliu Grafica Publicitara Print si Online

Un design de ambalaj care va vinde este unul care va performa din perspectiva a trei dimensiuni: impact vizual, impact rațional și impact emoțional. Lasă-ne să te inspirăm și să-ți creăm ambalajul optim pentru produsele tale!

 • Design Grafic Ambalaj

  Un design de ambalaj care va vinde este unul care va performa din perspectiva a trei dimensiuni: impact vizual, impact rațional și impact emoțional. Lasă-ne să te inspirăm și să-ți creăm ambalajul optim pentru produsele tale!
  Lasă-ne să te inspirăm și să-ți creăm ambalajul optim pentru produsele tale! Realizăm design grafic ambalaj și DTP pentru orice tip de ambalaj
 • Grafică Pungi Personalizate

  Venim în sprijinul tău cu propuneri de grafică pungi hârtie și plastic realizat de către specialiști cu experiență. Fiind expuse în raza vizuală a tuturor categoriilor de persoane, prin design pungi se poate face publicitate pentru orice brand, produs sau serviciu.
  Venim în sprijinul tău cu propuneri de grafică pungi personalizate realizat de către specialiști cu experiență. Design și DTP pentru orice tip de pungi.
 • Design Meniuri HoReCa

  Oferim printre cele mai bune servicii de design și de grafică pentru meniuri restaurante, baruri, cafenele, hoteluri etc. Avem experiență foarte mare în prelucrarea imaginilor, în special pentru ceea ce se cere de la un meniu de restaurant.
  De 15 ani oferim servicii de design și machetare pentru meniuri restaurante, baruri, cafenele, hoteluri etc. Designul meniului este o reflecție a brandului.
 • Design Pliante de promovare

  Pliantele sunt un element esențial în marketingul direct. Spre deosebire de flyere, un pliant publicitar promovează informația durabilă și detaliată. Noi avem experința necesară si putem realiza pliante profesioniste în orice format dorit și după orice concept.
  Creatikon Studio este o firmă de grafică publicitară din Brașov, specializată în design pliante de promovare de toate formele și mărimile.
 • Design și Machetare Reviste

  Revistele reprezintă instrumente de vânzare sau de informare extrem de importante, deci calitatea lor trebuie să fie impecabilă, mai ales din punctul de vedere al graficii și design-ului. Realizăm design și machetare print DTP pentru orice tip de reviste.
  De 15 ani oferim servicii de design șă machetare reviste în orice dimensiune sau format, pentru tipar sau eBook-uri PDF online, precum și DTP.
 • Design Broșură de prezentare

  Broșurile realizate de noi au un design personalizat și unic pentru fiecare proiect, modern și atractiv. Realizăm grafică broșuri în orice format ai nevoie. Concepem grafic și machetăm eBook-uri, respectiv broșură PDF, pentru distribuire online.
  De 15 ani oferim servicii de design și machetare pentru broșură de prezentare firmă sau produse. Concepem eBook-uri sau broșură PDF online.
 • Design Flyere de promovare

  Un design de flyer făcut după reguli de publicitate eficientă e obligatoriu să furnizeze rezultate concrete, iar pentru asta ai nevoie de comunicare grafică executată corect. Realizăm design și machetare print DTP pentru flyere și fluturași.
  Creatikon Studio este o firmă de grafică publicitară din Brașov, specializată în design flyere de promovare, fluturași promoționali și alte promoționale.
 • Design Machete Reclamă

  Pentru inițierea sau menținerea fluxului de vânzare, machetele de reclamă sunt printre modalitățile cele mai folosite în campaniile de promovare. De 13 ani oferim servicii de design reclame eficiente ca mesaj și impact, pentru tipar sau online.
  De 15 ani oferim servicii de design și machetare pentru obținerea unor reclame eficiente ca mesaj și impact, atât pentru tipar cât și pentru online.
 • Design Mapă de prezentare

  Echipa Creatikon Studio se va ocupa de toate aspectele de creație și pregătire pentru tipar a mapei tale de prezentare, pentru a fi siguri că rezultatul va respecta standardele de estetică și prezentare ale companiei tale.
  Creatikon Studio este o firmă de grafică publicitară din Brașov, specializată în design și pregătire pentru tipar mapă de prezentare,
error: Content is protected !!