10 - Portofoliu Materiale de Prezentare

Un design de ambalaj care va vinde este unul care va performa din perspectiva a trei dimensiuni: impact vizual, impact rațional și impact emoțional. Lasă-ne să te inspirăm și să-ți creăm ambalajul optim pentru produsele tale!

 • Design Grafic Ambalaj

  Un design de ambalaj care va vinde este unul care va performa din perspectiva a trei dimensiuni: impact vizual, impact rațional și impact emoțional. Lasă-ne să te inspirăm și să-ți creăm ambalajul optim pentru produsele tale!
  Lasă-ne să te inspirăm și să-ți creăm ambalajul optim pentru produsele tale! Realizăm design grafic ambalaj și DTP pentru orice tip de ambalaj
 • Design Meniuri HoReCa

  Oferim printre cele mai bune servicii de design și de grafică pentru meniuri restaurante, baruri, cafenele, hoteluri etc. Avem experiență foarte mare în prelucrarea imaginilor, în special pentru ceea ce se cere de la un meniu de restaurant.
  De 15 ani oferim servicii de design și machetare pentru meniuri restaurante, baruri, cafenele, hoteluri etc. Designul meniului este o reflecție a brandului.
 • Design Pliante de promovare

  Pliantele sunt un element esențial în marketingul direct. Spre deosebire de flyere, un pliant publicitar promovează informația durabilă și detaliată. Noi avem experința necesară si putem realiza pliante profesioniste în orice format dorit și după orice concept.
  Creatikon Studio este o firmă de grafică publicitară din Brașov, specializată în design pliante de promovare de toate formele și mărimile.
 • Design și Machetare Reviste

  Revistele reprezintă instrumente de vânzare sau de informare extrem de importante, deci calitatea lor trebuie să fie impecabilă, mai ales din punctul de vedere al graficii și design-ului. Realizăm design și machetare print DTP pentru orice tip de reviste.
  De 15 ani oferim servicii de design șă machetare reviste în orice dimensiune sau format, pentru tipar sau eBook-uri PDF online, precum și DTP.
 • Design Broșură de prezentare

  Broșurile realizate de noi au un design personalizat și unic pentru fiecare proiect, modern și atractiv. Realizăm grafică broșuri în orice format ai nevoie. Concepem grafic și machetăm eBook-uri, respectiv broșură PDF, pentru distribuire online.
  De 15 ani oferim servicii de design și machetare pentru broșură de prezentare firmă sau produse. Concepem eBook-uri sau broșură PDF online.
 • Design Flyere de promovare

  Un design de flyer făcut după reguli de publicitate eficientă e obligatoriu să furnizeze rezultate concrete, iar pentru asta ai nevoie de comunicare grafică executată corect. Realizăm design și machetare print DTP pentru flyere și fluturași.
  Creatikon Studio este o firmă de grafică publicitară din Brașov, specializată în design flyere de promovare, fluturași promoționali și alte promoționale.
 • Design Machete Reclamă

  Pentru inițierea sau menținerea fluxului de vânzare, machetele de reclamă sunt printre modalitățile cele mai folosite în campaniile de promovare. De 13 ani oferim servicii de design reclame eficiente ca mesaj și impact, pentru tipar sau online.
  De 15 ani oferim servicii de design și machetare pentru obținerea unor reclame eficiente ca mesaj și impact, atât pentru tipar cât și pentru online.
 • Afișe și Postere Publicitare

  Creatikon Studio îți oferă experiență si profesionalism în crearea unor afișe și postere de promovare perfect potrivite scopurilor tale si cu un design grafic profesionist, realizat la cele mai înalte standarde de calitate și execuție tehnică.
  Creatikon Studio este o firmă de grafică publicitară din Brașov, specializată în design afișe publicitare, de toate formele și mărimile.
 • Design Catalog de produse

  Cataloagele de prezentare a produselor sunt instrumente de vânzare foarte importante, deci calitatea lor trebuie să fie impecabilă, mai ales din punctul de vedere al design-ului. Realizăm design cataloage în orice format ai nevoie.
  Realizăm design cataloage în formatele A4, A5 sau orice alt format ai nevoie.
Design Grafic Ambalaj
Prin navigarea pe site și / sau trimiterea unui formular, drepturile utilizatorilor sunt garantate conform Regulamentului de Protecție a Datelor (GPDR) nr. 679/2016. Citește mai mult aici despre Politica de Confidențialitate.
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de utilizare a "Cookie-urilor".
Detalii
error: Content is protected !!