75 - Portofoliu WEBDESIGN

Dacă ai deja un site, însă acesta prezintă lipsuri, dacă dorești să fie adus la zi sau dacă dorești o restructurare și împrospătare a design-ului, noi îți oferim serviciile noastre complete de administrare, întreținere și refacere a site-ului.

Dacă ai deja un site și dorești un design nou, modern și atractiv, noi îți oferim serviciile noastre complete de refacere a site-ului.


Site de prezentare îm WordPress pentru Asociația GAL PMM


Aprecierea clientului:

Am colaborat cu echipa Creatikon Studio pentru refacerea site-ului asociației noastre și suntem foarte mulțumiți de rezultat.
Noul site de prezentare, realizat pe platforma WordPress, este modern, atragător și ușor de vizualizat. Proiectele noastre sunt bine puse în valoare și servește perfect scopurilor noastre. În plus, site-ul este bine construit și pentru vizualizarea pe telefonul mobil și se încarcă rapid, este bine optimizat.
Fiindcă am avut o bună colaborare la crearea acestui site nou, am ales tot echipa Creatikon Studio pentru actualizarea sa lunară cu noi articole și pentru întreținerea periodică.
Îi recomandăm pentru serviciile de web design și mentenanță site-uri și suntem siguri că vom avea o lungă colaborare în aceste domenii.

Garofița Popa, Manager
Asociația „Grupul de Acțiune Locală Podgoria Miniș – Măderat”
galpodgoriaminismaderat.ro


 • Refacere Site, Actualizare Design Site

  Dacă ai deja un site, însă acesta prezintă lipsuri, dacă dorești să fie adus la zi sau dacă dorești o restructurare și împrospătare a design-ului, noi îți oferim serviciile noastre complete de administrare, întreținere și refacere a site-ului. Aprecierea clientului: Am colaborat cu echipa Creatikon […]
  Dacă ai deja un site și dorești un design nou, modern și atractiv, noi îți oferim serviciile noastre complete de refacere a site-ului.
 • Site de prezentare produse Amazon

  Amazon a creat un nou model de business, care a ajuns și în România. Dacă te-ai hotărât și tu să vinzi produse pe Amazon, știi că ai nevoie de un site de prezentare. Avem experiență și îți putem crea un site care să-ți aducă trafic […]
  Amazon a creat un nou model de business, care a ajuns și în România. Dacă te-ai hotărât și tu să vinzi produse pe Amazon, știi că ai nevoie de un site de prezentare. Avem experiență și îți putem crea un site care să-ți aducă trafic pe pagina ta de Amazon.
 • Site de prezentare în WordPress

  Realizăm site-uri de prezentare în WordPress, full responsive și care se văd perfect pe orice dispozitiv mobil – site firmă pentru prezentarea serviciilor sau produselor, a activității companiei sau ca portofoliu de activități și evenimente. Aprecierea clientului: Servicii excelente, profesionalism, eficiență, bun gust și multă […]
  Creatikon Studio este o firmă de design din Brașov, specializată în grafică și web design pentru site de prezentare realizate pe platforma WordPress.
Refacere Site, Actualizare Design Site
Prin navigarea pe site și / sau trimiterea unui formular, drepturile utilizatorilor sunt garantate conform Regulamentului de Protecție a Datelor (GPDR) nr. 679/2016. Citește mai mult aici despre Politica de Confidențialitate.
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de utilizare a "Cookie-urilor".
Detalii
error: Content is protected !!