De 12 ani oferim Servicii Web Design WordPress, Creare Site de Prezentare WordPress, Magazin Online WordPress, SEO

Creatikon Studio este o firmă de web design specializată în site de prezentare WordPress.

Este foarte important, atunci când decizi să dezvolți un website, să îmbini utilul cu plăcutul – adică site-ul tău trebuie să fie concis și foarte bine structurat, pentru ca vizitatorii și clienții să primească dintr-o singură privire informațiile pe care le caută.

În același timp, nu trebuie neglijat impactul vizual al site-ului, un design plăcut ochiului, atrăgător și inovator, sau unul mai puțin inspirat făcând de multe ori diferența între un site unde vizitatorii petrec mult timp și sunt interesați de conținut, și un altul unde informațiile sunt importante însă vizitatorul îl părăsește repede datorită prezentării vizuale deficitare.

Dacă ai deja un site, însă acesta prezintă lipsuri, dacă dorești să fie adus la zi sau dacă dorești o restructurare și împrospătare a design-ului, noi îți oferim serviciile noastre complete de administrare, întreținere și refacere a site-ului.

Soluții complete de consultanță pentru site-uri, web design și prezență online


Site de prezentare în WordPress

Cred că oricine a auzit de WordPress. Este cunoscută drept cea mai buna platforma de blogging, însă în ultimul timp a fost dezvoltată de asemenea într-o foarte bună platformă CMS (Content Management System). WordPress îți permite să-ți îmbunătățești singur site-ul, în permanență, datorită unui panou de administrare foarte intuitiv.

Un atfel de site este recomandat atunci când dorești să efectuezi actualizări frecvente și să realizezi personal modificările respective.
De asemenea, atunci când dorești să-ți înștiințezi clienții asupra unor oferte promoționale, indiferent de activitatea pe care compania ta o desfășoară, un site în WordPress este soluția optimă. Vei putea modifica singur, în doar câteva minute, pozele, textele, numerele de telefon și orice altă informație disponibilă pe site.

Site-urile în WordPress rulează pe o platforma PHP cunoscută bine de către marile motoare de căutare. Acest lucru face ca ele să fie mult mai bine indexate și propulsate astfel în rezultatele pe care motoarele de căutare le returnează.
Cum te poate afecta asta pe tine?

Simplu: cu cât mai sus se va găsi site-ul companiei tale, cu atât mai ușor te vor găsi posibilii clienți.
Rezultatele respectării standardelor actuale de către acest tip de platformă online sunt site-uri web care se încarcă ușor, au un aspect consistent în toate browserele web și cărora li se pot face operațiuni de actualizare, mentenanță și reproiectare / website dinamic cu relativă ușurință. Încă din faza de proiectare a unui website în WordPress luăm în considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de căutare ale site-ului, pentru a ne asigura că site-ul final va obține o clasare buna în motoarele de căutare pentru cuvintele cheie alese.

Optimizare SEO


Pentru a avea succes trebuie să te faci cunoscut!
Pentru a te face cunoscut trebuie să poți fi găsit ușor – trebuie să fii găsit primul!


Pentru oricare din pachetele de webdesign primești GRATUIT un set de servicii SEO BASIC – OPTIMIZARE WEB DE BAZĂ!
Serviciile noastre de optimizare îți asigură o poziție de top în motoarele de căutare, prin definirea și înglobarea în structura site-ului a celor mai relevante cuvinte cheie.

Exemplu de site de prezentare în WordPress:
Realizăm site-uri de prezentare în WordPress, full responsive și care se văd perfect pe orice dispozitiv mobil - site firmă pentru prezentarea serviciilor sau produselor, a activității companiei sau ca portofoliu de activități și evenimente.

Alte exemple de site-uri dezvoltate de noi pe platforma WordPress:


epilarelaserarad.ro
kynetykon.net
galpodgoriaminismaderat.ro
turismpischia.ro
vectorproject.ro

Cere Ofertă

Cere o ofertă personalizată pentru proiectul tău de web design, creare site, refacere site sau optimizare seo!